Menu

Jelle stelt voor

Door Anja van Steenbrugge 10 juni 2022 Vrijwilligers

Even voorstellen! Hallo! Mijn naam is Jelle Raatjes. Ik ben 19 jaar oud, slechthorend en gek op dieren en alles wat leeft en beweegt. Sinds kort ben ik één van de nieuwe vrijwilligers van SH-Jong. Ik help bij team Media, Voorlichting en andere groepen waar ze een extra hand nodig hebben. Ook ben ik begonnen met bloggen en het fotograferen van de activiteiten. Ik ben inmiddels al bijna vijf jaar lid van SH-Jong. Het begon op een chilldag (een dag vol activiteiten tijdens elk kamp). Al snel volgden andere activiteiten en de kampen zelf. In het begin was ik erg stil en verlegen, maar ik voelde me al snel thuis binnen deze groep. De SH-Jong familie is mijn tweede familie. Ik ben zo vaak mogelijk bij alle activiteiten aanwezig en ik sla graag een voetbaltraining over om mijn lotgenoten weer te zien. In de afgelopen vijf jaar is er veel veranderd. Zo waren er meerdere stoelendansen binnen het bestuur en hadden we ook nog een pandemie. Gelukkig bleef ik wel altijd contact houden met de andere leden en bleven we ervaringen delen. Naast alleen het lotgenotencontact zijn er vooral veel vriendschappen ontstaan. Individueel maar ook gezamenlijk. Wanneer er geen activiteiten plaatsvinden zie ik veel leuke foto’s voorbij komen van medeleden in de actieve groepsapp of op social media. Zoals jullie misschien al gezien hadden schreef ik laatst een blog over de BBQ die in samenwerking met Stichting Slakkenhuis en ZZH georganiseerd was. Hopelijk mag ik nog veel blogs schrijven. Ik hoop hiermee meer mensen te enthousiasmeren om blogs te schrijven. Ook heb ik de afgelopen vijf jaar mensen zien gaan maar ook anderen zien opbloeien. Zo keek ik heel erg op naar twee oud leden en SH-Jong veteranen Jessica en Brian. Ik heb ontzettend veel van deze twee geleerd en ben geïnspireerd om net als zij vader- en moederfiguur te zijn voor nieuwe leden. Ze hebben nooit stilgezeten en altijd met veel plezier de kampen gedaan. Iets waar ze heel trots op mogen zijn en waar ik hoop naartoe te werken. Ik hoop dat jullie nog veel van me mogen horen in positieve zin. Benader me gerust een keertje als je het ook leuk vindt om blogs te schrijven. Met diervriendelijke groeten van Jelle, vrijwilliger bij SH-Jong PS: vrijwilliger worden kan altijd! Voor meer informatie kan je contact opnemen met info@shjong.nl

Naar de inhoud springen